неділю, 1 травня 2011 р.

Ктулху - початок

Мама Ктулху – Варка Срючка жила в Гамбії. Через те, що усіх людей, крім неї, скосила епідемія грипу, вона спарювалась з восьминогом. Ктулху на лиці вдався в батька, а розмірами – в ліву цицьку Вєрки Сердючки. Дитинство його проходило досить тяжко. Їжі бракувало, а в школу треба було ходити аж за 300 кілометрів від дому. Він кормився камінцями і піском, але коли доріс до більш-менш свідомого віку – зрозумів, що таке життя для нього не є приємлемим. І він почав їсти мізки людей.
Це йому допомогло при вступі до Київського національного університету культури і мистецтв. Висмоктавши вміст черепно-мозкової коробки Поплавського, який тяжко назвати мізками, він ще й став продюсером кількох його кліпів, які завоювали українську естраду. Через деякий час, утвердившись в кругах шоу-бізнесу, Ктулху затягнув туди і свою маму. Вона одразу стала зіркою світового масштабу, але її скормний син, не признавався в своїй причасності до її кар’єри.
Пізніше він закинув шоу-бізнес, бо не бачив в ньому своє покликання. Ктулху хотів стати матросом. З цією думкою він поїхав на ровері «Україна» в Сомалі. Подивившись на глобус – навіть їсти з собою не взяв, подумав, що це поїздка на кілька годин. Але через тих кілька годин це відчуття розвіялось. Йому довелося шукати москалів, адже шостим з'їздом асамблеї ООН дозволено їсти тільки їхні мізки.
Так, з горем по-полам, добрався до Сомалі. Там його зустріли дещо насторожено, адже вони не думали, що представники європеоїдної раси на стільки відрізняються від них. З часом всі помітили його видатні навики в плаванні і підводних шахматах, і він був прийнятий на судно «Залупівка». Перші дні теж Були важкими: заставляли драяти клозети, мити підлогу і т.п., але Ктулху був щасливим.
Його подвиги заставляли здиргатись пропливаючі судна від страху лише при одній згадці його імені. Хоча… так думав лише він. Але він був на стільки крути промоутером, що зміг себе пропіарити аж до такої степені, що його вважали міфічним створінням, яке спить в середині Всесвіту і призведе до кінця світу.

2 коментарі:

  1. Дуже смішний і оригінальний твір=)

    ВідповістиВидалити
  2. Нереально реально
    прям як НЛО =)
    а Ктулху хто це?
    а так то доволі класно=)

    ВідповістиВидалити