суботу, 30 квітня 2011 р.

Маркс і Микита - Театр

Життя заєбало Микиту і він вирішив піти в театр. Через свого знайомого, який емігрував з Зімбабве, і тепер був начальником театру ім. Шевченка, він потрапив в трупу. Маркс підтримував його в цьому бажанні виступати на сцені. «Головне, щоб по під'їздах не сидів» - любив повторювати він слова основоположника кьорлінгу. На перших парах Микита не мав ролі на сцені, а лише переймав майстерність у інших акторів. Він старанно вчився, і бачив своє майбутнє разом з театром. І от одного разу сталось диво! Йому дали роль.
Микита надзвичайно зрадів і цілими днями вивчав текст, який повинен був проголосити на сцені: „Я - гінець із Пензи”. Коли настав час прем’єри його, так як він ще ні разу не виходив на велику сцену, охопив мандраж. З того всього Микита напився. Коли підійшов час його виходу на сцену, Микита ледве тримаючись на ногах вийшов і сказав: «Я гінець із пезди… Я – пізданутий гінець… Я – гонимий піздець… Та ну вас нахуй з вашим театром!» Після цього він розчарувався і пішов в запой, але Маркс, усіма силами намагався його повернути назад, до його мети. Маркс його заспокоїв сказавши, що у залі і так нікого не було. До Микити повернулись сили і завзяття, і він знову пішов у театр.
Микита майже весь час проводив там. Він навіть не бачився з своїм кращим другом, Марксом. І от одного разу Маркс прийшов в театр на виступ, він хотів побачити, чого ж там вчиться Микита.
Погасло світло, вийшов на сцену Микита із свічкою, поставив її на стіл, який стояв по-середині сцени і почав дрочити. По залу прокотився смішок, і Микита затушив свічку зі словами: «Хто тут?!». Усі дико заржали, навіть Маркс тихенько посміхнувся в душі. Пізніше виявилось, що Микиті бракувало статевого життя, і він ще слабо орієнтувався в театрі і думав, що зайшов в кладовку. Але, будучи задоволеним результатом, пішов у порнографію. На пару з Марксом відкрив у свому підвалі порно-студію. Розклеївши по всьому місту оголошення (11 копійок за кожне), Микита купив відеокамеру, та пачку презервативів. 
Але, так як ніхто не прийшов навіть через місяць, то вони по-набирали в гандони води і кидали їх з вікна в перехожих, а відеокамеру пропили. Після того Микита знову вирішив повернутись до театру. Після останнього прикрого випадку на сцені, начальник випускав так Микиту завжди на розігріві перед комедійними драмами. Його популярність все більше росла, і через деякий час він виступав сольно, гастролюючи з своїм номером по всьому світі. Число його послідовників все збільшувалось, і тепер вони становлять еліту Українського шоу-бізнесу.
Пізніше, забезпечивши собі безбідне майбутнє і вступ до ССБУУ, він завершив свою кар'єру.

Немає коментарів:

Дописати коментар