суботу, 30 квітня 2011 р.

Емо рулять (Частина 2)

Після смерті душа Гітлера відродилась у бідній сім’ї десь в Зімбабве. Він набув образу чорного патлатого негра з рожевими щічками. Там де народився цей прекрасний хлопчик — всі стали Емо, і перерізали собі вени. Гітлер же став „свиноматкою” і синтезував Емо за допомогою дезоксорибонуклеїнової кислоти і рибосом гіпопотама. 
 
Гітлер більше не намагався йти війною на Україну, а ставив більше реальні цілі: захоплення Марсу і Сонця. Він збудував величезну ракету в формі мікімауса і полетів в невідомому напрямку —> (_0_).
Там, в (_0_), Гітлер побачив чорно-рожеву планету і зупинився там. На тій планеті, яка називалась Емолюкс, жили емо і їх підвиди, яких не визнали на рідній планеті. Тепер вони всі там дружно плакали і різали вени. Там царила атмосфера розуміння і... нерозуміння. Вони завжди допомагали один одному: намилювали мотузки, гострили ножі, вибивали табуретки з-під ніг. На душу населення там припадало по ящику лезвій «Супутник». Гітлер зі сльозами на очах виповз на трибуну, не перестаючи синтезувати нових емо, і звернувся до доблесних емо з промовою, закаликом до боротьби проти нормальних, адекватних людей. Вони заручились підтримкою їх побратимів, готів.

Головний правитель готів, Сталін, був рідним бартом Гітлера. Вони з ним жили в одній кладовці, Але в різних мішках. Сталін зненавидів весь світ і панічно боявся світла. Він жив на окраїні всесвіту поряд зі своїми однодумцями, вампірами. Готи успішно допомагали помирати вампірам кожної ночі, а вампіри смоктали готів. В загальному — вони взаємовигідно існували і не взаємодіяли з іншими субкультурами. Хіба що, їх іноді духопелили гопники, які бухали на кладовищах в той час, коли готи проводили свої сепаратинтські обряди.

До коаліції готів та емо приєднались і інші придурошні субкультури і готувались до нападу на людство. Вони навіть не здогадувались, що українські вчені розвинулись до максимального технічного рівня і за допомогою Робокопа дізнались, що існують позаземні істоти виду emonius звичайний. Протягом довгих років, поки Робокоп був дальтоником і все бачив зеленим, земляни були обманутими. Але наш геніальний фізик Лисярник М.П. зробив відкриття, побачивши, що інопланетяни рожево-чорні. В подальших дослідах він зрозумів, що вони всі гомосексуалісти, адже таких самих він бачив в Амстердамі. Великий вчений оповістив генералісимуса Максіміліана, який був ненависником всіх гомосексуалістів і нещадно їх карав. Починаючи збирати армію він задумується, чи варто це робити, подивившись в телескоп він зрозумів, що діяти треба негайно. Подзвонивши браткам в Донецьк одразу ж зібралось військо і то таке, що простяглось на три дев’ять земель. Всі вони були бритоголовими, лисими (латинська назва «hopnykus»). Їх всіх спорядили всім необхідним і за кілька годин вони були обізнаними в усіх тонкощах воєнної справи (спанню в окопах, симуляцією та іншим потрібним речам на фронті). Усім видали по 10 пачок контрацептивів з розрахунку на те, що кожен можна використовувати кілька разів.

Нарешті Земляни пішли у контрнаступ на емо. Притлетівши на їхню планету Емолюкс, вони нікого не застали. Головний Лисий запідозрив рядового Звєрєва у зраді і стратив його, зробивши при цьому кілька подвигів. Емо в цей час полетіли на Землю і, оскільки вони не орієнтувались у сторонах горизонту (так вже в них закладено генетично), потрапили на святу гору Еверест. Як вважають у їхній релігії, кожен емо повинен хоча б раз у житті стрибнути з неї, що вони й зробили. Найвідважніші ж бились пустою головою об Дуб-Український. З того часу емо 40 років бродили китайськими кварталами і знайшли свого месію — Джері, бо Мікімаус уже помер.

Немає коментарів:

Дописати коментар