суботу, 30 квітня 2011 р.

Маркс і Микита - Зімбабве

Микита одного разу, дивлячись телевізор, по якому показували лиха, які траплялись по всьому світу, зрозумів що потрібно рятувати світ! Він подзвонив Марксу і вони вирішили поїхати спасати Північне Зімбабу, адже там була найгіршою демографічна ситуація. Не зволікаючи, хлопці взяли найпотрібніші речі і гайда до Африки автостопом, так як не мали грошей. Пройшовши по об’їзній Тернополя, зрозуміли, що ніхто не зупиниться, щоб підвезти їх, почали втрачати надію. Але ні! Тут якраз пролітав рейсовий космічний корабель Аліоту, який був вдячний за врятування Галактики. Він підкинув  Маркса і Микиту до Північного Зімбабве за декілька секунд, тому наші герої мали більше часу на свою місію.
Вийшовши на безкрайні простори Зімбабве вони були ошарашені неймовірною красотою природи (водоспад Вікторія) і тим скільки їм ще потрібно пиздувати до найблищого поселення.
Зрозумівши що це тяжка місія, вони пішли на північ, так як вміли орієнтуватись по моху. Проходячи біля одного водоспаду їм захотілось гострих відчуттів, тому вони доєбались до сторожа і побігли в невідомому напрямку. Пробігши сорок днів і сорок ночей добігли до найбільшого поселення країни, себто, столиці Зімбабу – Харареде, де населення аж зашкалювало (близько ста людей)! В той час (11 серпня) святкували День Героїв і тому на наших Маркса і Микиту чекали перші випробовування: такі змагання як хто з*їсть більше гамбургерів і залишиться живий, а також хто пробуде  більше часу з дівчиною, а основне і особливо любиме Микитою це дуель з негром! Так як наші головні герої не їли і не бачили баби сорок днів і сорок ночей, та недолюблювали негрів, то виграли у всіх змаганнях, тому їх оголосили Героями не лише нашого твору а й всього Зімбабве! Вони получили «VIP» статус та депутацьку недоторканність, так як самі придумали це і негри навіть про це не здогадувались. Після двох років постійних балів на честь героїв ХХІ ст, вони згадали про свою місію… Ну й, звісно, активно почали діяти. Вони обговорювали, як вивести країну із цієї далекої і глибокої жопи. Звісно, що Микита запропонував виводити країну з кризи за допомогою збільшення виробництва і експорту золота, кави, срібла, міді, бавовни, тютюну. На що Маркс сказав, щоб Микита не вийобувався і треба запасатися самим, бо вождь плем’я Зімбабабського запідозрив, що щось тут не те, тому що в його п’ятдесяти жінок почали народжуватись білі діти, а негри почали загадково зникати (як потім виявиться Маркс і Микита продавали їх на Юкрайну в рабство).
Збільшивши видобуток всіх благ Зімбабвських, так як Хмєтов, стали мільярдерами, але вони не забули про свою місію, тому почали боротись з основною проблемою людства – СНІДом. Подарували кожній дівчині річний засіб контрацептів (300шт), адже там буває дуже багато туристів, які і привозять цю всяку гидоту. Наших двох героїв почали прирівнювати до козаків Українських і рятівників Аліоту. Коли були вичерпані ресурси Зімбабве і країна досягла свого неймовірного на ті часи розвитку, наші браві герої Микита і Маркс вирішили, що місія виконана, ще раз довівши, що нездійсненних місій не існує!
Народ Зімбабський був настільки Українізований за часів правління цих князів,що вони поміняли свою назву на «США», і тепер входять до найрозвинінеших країн світу, і завдячують цим двом героям: Марксу і Микиті!

Немає коментарів:

Дописати коментар